TIPS

Havregrynsgröt är ju inte det godaste att äta naturellt. Helst vill man ju bara dränka den i sylt, vilket kanske inte är det smartaste draget om man vill vara hälsosam. Jag gör istället som så: hackar ner mandel och dränker den i kanel. Kanel är den bästa kryddan som finns. Jag häller kanel över allt det där jag egentligen vill hälla socker över. Kanel boostar dessutom förbränningen, hur bra är inte det?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fler Mattips!!:) hur ofta unnar du dig?

2012-03-17 @ 22:54:51
Postat av: louise

ska testa! älskar din blogg och din andra! bra inspo.

2012-03-26 @ 22:39:59
URL: http://louisekristin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0