CHILI

Gjorde chili-gryta idag när jag var hemma på lunch, det blev verkligen supergott. Jag blandade bara i lite vad jag kände för, så måtten är inte exakta.
400 g färs (jag kör på kycklingfärs eftersom att jag undviker rött kött)
2 vitlöksklyftor
1 gullök
1 matsked pesto arrabbiata
3 teskedar sambaloelek (beroende på hur starkt man vill ha det)
Några coktailtomater
1 paprika (jag hade föredragit röd paprika men vi hade bara grön hemma)
En skvätt tabasco
1 finhackad chili
Krossade tomater
1 burk kidney bönor
Krydda med salt, svartpeppar, spiskummin och paprikapulver. Låt det gärna stå och puttra på spisen riktigt länge. Personligen så tycker jag inte att paprikan är god förrän den är helt mjuk.
OBS Detta är självklart mer än en portion.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0